Om NBI

NBI  är en av Sveriges mest etablerade yrkeshögskolor och har anordnat YH/KY – utbildningar sedan starten 1996. NBI erbjuder utbildningar för dig som är intresserad av ekonomi, logistik, inköp, juridik eller information och kommunikation. Vår långa erfarenhet inom vuxenutbildning tillsammans med vårt starka nätverk i näringslivet har gett oss de rätta verktygen för att våra studerande skall kunna nå sina mål i yrkeslivet.

 

NBI grundades med inriktning på utbildning inom inköp, logistik och ekonomi. Genom åren har vi funnits på en rad orter men i dag erbjuder vi yrkesutbildningar i Göteborg, Malmö, Luleå och Växjö.

Våra kärnområden är inköp, logistik, ekonomi, information och kommunikation och på senare år även inom juridik.Tidigare har vi även erbjudit skräddarsydda företagsutbildningar samt uppdrag inom arbetsmarknadsutbildning.

 

Nära samarbete med näringslivet

NBI har utbildat mer än 2000 studerande inom YH/KY. Vi har byggt upp ett stort nätverk av företagskontakter som medverkar på skilda sätt i våra utbildningar. Vi har även ett stort nätverk av kunniga konsulter med egen praktisk erfarenhet av de områden de utbildar inom.

 

Omtanke, enkelhet och mod

NBI vill skapa en bättre framtid och konkurrenskraft för människor och företag genom utbildning, utveckling och upplevelser i en trygg, familjär och inspirerande miljö. Verksamheten kännetecknas av tre ledord: omtanke, enkelhet och mod. Vår strävan är att göra skillnad, att förbättra livet. Med vår långa erfarenhet av utbildning ska vi vara en ledande och attraktiv partner för människor och företag i hela Sverige.

NBI ingår i utbildningskoncernen 1Joy AB och bedriver YH-utbildningar tillsammans med systerföretaget Handelsakademin. I koncernen bedrivs även gymnasium, Gymnasieakademin, samt uppdrag från AF i form av Stöd och Matchning.