Om #NBI

NBI är ett utbildningsföretag som har bedrivit vuxenutbildning sedan 2001. NBI har varit och är en stor och aktiv aktör inom Yrkeshögskolan (YH) och dess föregångare KY.

NBI grundades med inriktning på utbildning inköp, logistik och ekonomi. Huvudorten har varit Växjö i många år, men är sedan några år tillbaka Göteborg. Genom åren har Malmö, Varberg, Stockholm, Sundsvall och Luleå varit stora utbildningsorter. NBI har tidigare också haft uppdrag som är rena företagsutbildningar och uppdrag inom arbetsmarknadsutbildning. Våra kärnområden har varit inköp, logistik, ekonomi, information och kommunikation på senare år även inom juridik.

Genom åren har vi utbildat i över 80 klasser och omkring två tusen studenter inom YH/KY. Vi har byggt upp ett stort nätverk av företagskontakter som medverkar på skilda sätt i våra utbildningar. Vi har även ett stort nätverk av kunniga konsulter med egen praktisk erfarenhet av de områden de utbildar inom.

Numera ingår NBI i utbildningskoncernen #1Joyeducation och bedriver YH-utbildningar tillsammans med systerföretaget Handelsakademin.

Personuppgifter

För att läsa om hur vi hanterar personuppgifter kan du besöka sidan Behandling av personuppgifter på 1joyeducation.se.